Tonhalsaláta almával és pirított mandulával

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
2 piros alma
20g szeletelt, pirított mandula
40g extraszűz olívaolaj
1 szál zeller
egy maréknyi friss fejes saláta

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tuna in olive oil with Lemon and Black Pepper

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Egy serpenyőben pirítsd a mandulákat folyamatosan forgatva két percig.

    2. Alaposan mosd meg az almákat, majd hámozás nélkül kockázd fel őket. Keverd el a tonhallal.

    3. Vékonyan szeleteld fel a zellert, add hozzá a tonhal-alma keverékhez, ízesítsd olajjal és sóval.

    4. Tedd a salátát egy tálra, kanalazd rá a tonhal-alma keveréket, díszítsd a pirított mandulával.

A legolvasottabb receptek