Tonhalsaláta almával és pirított mandulával

Ingrediënten

Hozzávalók 4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
2 piros alma
20g szeletelt, pirított mandula
40g extraszűz olívaolaj
1 szál zeller
egy maréknyi friss fejes saláta

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tuna in olive oil with Lemon and Black Pepper

Meer weten

Voorbereiding

    1. Egy serpenyőben pirítsd a mandulákat folyamatosan forgatva két percig.

    2. Alaposan mosd meg az almákat, majd hámozás nélkül kockázd fel őket. Keverd el a tonhallal.

    3. Vékonyan szeleteld fel a zellert, add hozzá a tonhal-alma keverékhez, ízesítsd olajjal és sóval.

    4. Tedd a salátát egy tálra, kanalazd rá a tonhal-alma keveréket, díszítsd a pirított mandulával.

De meest geklikte recepten