Ellenőrizze a táplálkozási tényeket

A gyors és praktikus Rio Mare termékek nem csak finomak, de egészségesek is, mert a halak valamennyi értékes tápanyagát tartalmazzák.

A konzervhalban rengeteg tápanyag van: értékes fehérjék, Omega-3, vitaminok és csak kevés zsír, ugyanakkor nem tartalmaz sok kalóriát. Megpróbáltunk összevetni többféle, általában főétkezésekre fogyasztott ételt, amelyeket könnyen ki lehet váltani számos Rio Mare termékkel.
Szerinted melyikben van több kalória, egy adag tonhalban vagy egy borjúszeletben?
A makréla vagy a pármai sonka?
Mare Insalatissime saláta vagy egy szelet focaccia?
Fedezz fel még többet!

Choose the Rio Mare product

TONNO

Salmone

sgombro

Insalatissime

Compare it with

uova

banane

parmigiano

formaggio

mozzarella

wurstel

Tonno vs parmigiano

Stesse calorie con il doppio delle proteine

1 confezione da 80g di Tonno Rio Mare
all’Olio di Oliva sgocciolato
fornisce
circa le stesse kcal di un uovo ma ha
quasi il doppio delle proteine.

Válassz Rio Mare termékeket

Insalatissime

Makréla

Tonhal

Összehasonlítás ezekkel

Pizza

Focaccia

Sajtkrémes szendvics

Mozzarella

Bresaola

Sonka

Főtt sonka

Borjúszelet

tojás,

Virsli,

Sonka

Mozzarella

Banán

Parmezán

Insalatissime vs Pizza

Ugyanannyi kilokalória (Kcal), de kétszerannyi fehérje

1 db 160g-os Rio Mare Insalatissime mexikói tonhalsaláta ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint egy szelet 150 g súlyú pizza, de kétszerannyi fehérjét. Tápláló étkezés ebédszünetre, amely tartalmazza a olívaolaj összes jó hatású zsiradékát!

Insalatissime vs Focaccia

Ugyanannyi kilokalória (Kcal), de kétszerannyi fehérje

1 db 160g-os Rio Mare Insalatissime mexikói tonhalsaláta ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint egy szelet 130 g súlyú focaccia, de kétszerannyi fehérjét. Tápláló étkezés ebédszünetre, amely tartalmazza a hüvelyesek és a tonhal fehérjéit!

Insalatissime vs Sajtkrémes szendvics

Ugyanannyi kilokalória (kcal), ugyanannyi zsír, de több fehérje

1 db 160g-os Rio Mare Insalatissime mexikói tonhalsaláta ugyanannyi kalóriát és zsírt tartalmaz, mint egy (50 g kenyérből és 80 g sajtból álló) sajtkrémes szendvics, de majdnem kétszerannyi fehérjét. Finom és tápláló étkezés ebédszünetre, amely tartalmazza a tonhal fehérjéit!

Insalatissime vs Mozzarella

Ugyanannyi kilokalória (Kcal), ugyanannyi zsír, de több fehérje

1 db 160g-os Rio Mare Insalatissime mexikói tonhalsaláta ugyanannyi zsírt tartalmaz, mint egy vegyes saláta kenyérrel és mozzarellával (80g saláta + 30g sárgarépa + 60 g paradicsom + 10 g olívaolaj + 100g mozzarella + 40g kenyér), de a benne lévő hüvelyesek fehérjetartalma ennek a kétszerese!

Makréla vs Bresaola

Több fehérje, kevesebb só

Egy adag (120g) lecsöpögtetett makréla extraszűz olívaolajjal 30%-kal több fehérjét tartalmaz, mint egy 50g-os bresaola (szárított marhahús), és 30%-kal kevesebb sót. Tökéletes megoldás egy praktikus, ízletes és tápláló főételhez – ami a jóllét nélkülözhetetlen eleme.

Makréla vs Sonka

Ugyanannyi kilokalória (kcal), de több fehérje és csak feleannyi zsiradék

1 db 125g-os lecsöpögtetett Rio Mare makréla olívaolajjal ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint két szelet pármai sonka, de több fehérjét és csak harmadannyi zsírt. Laktatóbb és a fogyókúrát is megkönnyíti!

Makréla vs Főtt sonka

Ugyanannyi kilokalória (kcal), de több fehérje és csak feleannyi zsiradék

1 db 12g-os lecsöpögtetett Rio Mare makréla olívaolajjal ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint 3 szelet főtt sonka, de több fehérjét és csak harmadannyi zsírt. Laktatóbb és a fogyókúrát is megkönnyíti!

Makréla vs Borjúszelet

Ugyanannyi kilokalória (kcal), de több fehérje és kevesebb zsír

1 db 12g-os lecsöpögtetett Rio Mare makréla olívaolajjal ugyanannyi kalóriát tartalmaz, mint egy szelet 96 grammos borjúszelet, de több fehérjét, és kevesebb zsírt. A szokásos borjúszelet egészséges alternatívája!

Tonhal vs tojás,

Ugyanannyi kilokalória (kcal), de kétszerannyi fehérje

1 db 80-os lecsöpögtetett Rio Mare tonhal olívaolajjal ugyanannyi kilokalóriát tartalmaz, mint egy tojás, de csaknem kétszerannyi fehérje van benne. Vacsorára a tükörtojás alternatívája lehet.

Tonhal vs Virsli,

Ugyanannyi kilokalória (kcal), de több fehérje, és csak feleannyi zsír

1 db 80 g-os lecsöpögtetett Rio Mare tonhal olívaolajjal nagyjából ugyanannyi kilokalóriát tartalmaz, mint egy bécsi virsli, de kétszerannyi fehérjét és feleannyi zsírt. Egészségesebb snack vagy szendvics!

Tonhal vs Sonka

Kevesebb só

52 gramm lecsöpögtetett Rio Mare Tuna 63%-kal kevesebb sót tartalmaz, mint 50 gramm pármai sonka. Ideális azoknak, akik szeretnék korlátozni a sófogyasztásukat.

Tonhal vs Mozzarella

Kevesebb kalória, kevesebb zsír

A Rio Mare Tonhal Leggero egy 60g-os adagja 60%-kal kevesebb kalóriát és 75%-kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint egy 100g-os mozzarella adag. Ideális egy könnyű, ízletes ebédhez!

Tonhal vs Banán

Ugyanannyi energia, de tízszeres fehérjetartalom

Egy fél banánban ugyanannyi energia van, mint egy 80g-os lecsöpögtetett Rio Mare tonhal sós lében konzervben, de csak tizedannyi fehérje. Alternatíva azoknak a sportolóknak, akik napközben banánt eszegetnek

Tonhal vs Parmezán

Ugyanannyi kilokalória (kcal) és kevesebb zsír

1 db 80g-os lecsöpögtetett Rio Mare Tonhal olívaolajban ugyanannyi kilokalóriát tartalmaz, mint 30g parmezán sajt, de kevesebb zsírt. Valós alternatívája egy parmezán sajtból álló kisebb étkezésnek, amikor egy sportoló szeretné feltölteni a tartalékait egy fárasztó edzés után.

A hal a mediterrán étrendben

A helyes táplálkozás az aktív életstílussal együtt alapvető szerepet tölt be számos „életmódbetegségnek” nevezett ártalom megelőzésében.

Tudj meg többet!

Értékes erőforrások a jólléthez

Mivel fehérjegazdag, egy 100 grammos adag lecsöpögtetett tonhal a felnőttek számára megadja a napi ajánlott kalóriabevitel mintegy tíz százalékát.

Tudj meg többet!

Az egészségesebb gyermekekért

A hal mindenki, de különösen a gyermekek számára alapvető fontosságú élelmiszer! A Rio Mare tonhal tökéletesen illeszkedik a gyerekeknek kialakított egészségtudats táplálkozásba.

Tudj meg többet!

Finom, de kalóriaszegény

A Rio Mare termékek kevésbé terhelik a gyomrot és táplálóbbak mint sok más, általában főétkezésre fogyasztott étel: összevetettük őket, hogy ízletes alternatívákat kínálhassunk.

Tudj meg többet!