Rio Mare az egészségesebb,
erősebb gyermekekért

A hal mindenki számára alapvető táplálék, különösen a gyermekek számára!
Azért mert…

A hal gazdag olyan tápanyagokban, amelyek nélkülözhetetlenek a növekedéshez, és hatásosan serkentik a fejlődő immunrendszert.

Emellett a halfehérjéknek magas a biológiai értékük, rengeteg vitaminnal és ásványi anyaggal látnak el minket, így foszforral, kalciummal, vassal, fluoriddal és jóddal.

Mindezek miatt fontos, hogy a gyerekeket már kiskoruktól rászoktassuk a halfogyasztásra!

A Rio Mare tonhal praktikus és egészséges módot kínál arra, hogy a halat a gyermekek étrendjének a részévé tegyük.Ráadásul imádni fogják, mert finom, nincs benne szálka, és nincs szaga sem!

A hal a mediterrán étrendben

A helyes táplálkozás az aktív életstílussal együtt alapvető szerepet tölt be számos „életmódbetegségnek” nevezett ártalom megelőzésében.

Tudj meg többet!

Értékes erőforrások a jólléthez

Mivel fehérjegazdag, egy 100 grammos adag lecsöpögtetett tonhal a felnőttek számára megadja a napi ajánlott kalóriabevitel mintegy tíz százalékát.

Tudj meg többet!

Az egészségesebb gyermekekért

A hal mindenki, de különösen a gyermekek számára alapvető fontosságú élelmiszer! A Rio Mare tonhal tökéletesen illeszkedik a gyerekeknek kialakított egészségtudats táplálkozásba.

Tudj meg többet!

Finom, de kalóriaszegény

A Rio Mare termékek kevésbé terhelik a gyomrot és táplálóbbak mint sok más, általában főétkezésre fogyasztott étel: összevetettük őket, hogy ízletes alternatívákat kínálhassunk.

Tudj meg többet!