NYOMONKÖVETHETŐSÉG

Ismerd meg a vásárolt tonhal eredetét

Átlátható elkötelezettség, a termékek nyomonkövethetősége.

Olaszországban és a világ számos részén emberek millióinak az asztalára kerülő tonhalnak megvan a saját története, a származásától egészen a legjelentősebb kiskereskedők polcain való megjelenésig.

Ez a történet, amelynek célja a fogyasztók tájékoztatása, ott „olvasható” minden dobozon. A kihalászás pillanatától, a feldolgozáson keresztül a dobozba töltésen és a csírátlanításon át soha, egyetlen pillanatra sem veszítjük szem elől a tonhalat.

A halászhajókon, az üzemben, a minden termékre kiterjedő vizsgálatok és ellenőrzéseket végző laboratóriumokban a tonhal a saját nevével utazik, vezetéknévvel és lakcímmel: tudjuk melyik tengerből származik, melyik hajón szállították, melyik szállítmánnyal érkezett az üzembe, melyik konzervdobozba töltötték és melyik dobozba csomagolták.

A mintákban talált esetleges hibák esetében ez a folyamat teszi lehetővé a hasonló hiányosságok más termékeken történő felfedezését a megelőző lépések mielőbbi megtétele érdekében.Ugyancsak ez a rendszer teszi lehetővé a beszállítók munkájának ellenőrzését a gyártási folyamat bármely szakaszában.

For more information write to qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Ismerd meg a vásárolt tonhal eredetét

További információkért látogass el a Kapcsolat oldalra

Létrehoztunk egy valós időben működő csatornát, amely a fogyasztóinkkal történő kommunikációt még közvetlenebbé és átláthatóbbá teszi. Írjál nekünk, mondd el kétségeidet, kéréseidet, és tedd fel a kérdéseidet.


Szakértőink azonnal válaszolnak: kérdéseidet válasz követi.