Pizza tonhallal, lilahagymával, koktélparadicsommal és oreganóval

Hozzávalók

1 pizzához
500g pizzatészta
2 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal chili paprikával
1 édes lilahagyma
300g mozzarella
200g koktélparadicsom
60g extraszűz olívaolaj
egy teáskanál oregano

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tuna with Hot Chili Pepper from Calabria

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Melegítsd elő a sütőt 210 fokra, és kockázd fel a mozzarellát.

    2. Olajozz ki egy tepsit, az ujjaiddal nyomkodd rá a tésztát, majd egy kevés olajjal kend meg tetejét.

    3. Negyedeld fel a paradicsomokat, és szórd a tésztára; szeleteld vékonyra a hagymát, ezt is szórd rá, majd a felkockázott mozzarellát is; ízesítsd sóval és oreganóval és egy jó adag olajjal.

    4. Rakd a pizzát a sütőbe, és süsd 20 percig. Éppen mielőtt kész lenne a pizza, tedd rá a tonhalat. Hagyd, hogy két-három percig összeálljanak az ízek, de nem tovább, hogy a pizza ne száradjon ki.

A legolvasottabb receptek