Tonhalhab

Hozzávalók

4 adaghoz:
2 x 160 g Rio Mare tonhal olívaolajban
100 g lágy sajt, például robiola vagy krémsajt
100 ml tejszín
2 evőkanál majonéz
30 g hámozott pisztácia
néhány szál vízitorma
só ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Keverjük simára a lecsepegtetett tonhalat, a lágy sajtot és a majonézt egy tálban.

    2. A tejszínt egy csipet sóval puhára és szilárdra verjük, majd finoman hozzáadjuk a tonhalas keverékhez, tálalásig hűtőbe tesszük. A pisztáciát durvára törjük.

    3. Két evőkanál segítségével a tonhalas habot tányérokra kanalazzuk. A habot megszórjuk az apróra összetört pisztáciával és vízitormával díszítjük.

A legolvasottabb receptek