Tonhalas, cukkinis, bazsalikomos rigatoni

Hozzávalók

Hozzávalók 4 személyre
350g rigatoni vagy egyéb rövid tészta
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
700g cukkini
1 gerezd fokhagyma
80g extraszűz olívaolaj
egy marék friss bazsalikom

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tuna in olive oil with Lemon and Black Pepper

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Egy fazékban forralj fel vizet, és sózd meg.

    2. Mosd meg a cukkinit, és vágd fel vékony, hosszú szeletekre.Egy serpenyőben, kevés olajon pirítsd barnára a fokhagymát, add hozzá a cukkinit, egy kis sót, majd ezt főzd folyamatos forgatással addig, amíg aranybarna színt nem kap.

    3. A lobogva forró vízben főzd ki a tésztát.

    4. Add a serpenyőben lévő cukkinihez a tonhalat, majd a tésztát. Jól keverd össze a serpenyőben. Díszítsd friss bazsalikommal, és forrón tálald.

A legolvasottabb receptek