Tonhalas, avokádós vadrizs-saláta

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
250g vadrizs
1 avokádó
60g hámozott, főtt edamame
egy fél káposzta
egy evőkanál pirított tökmag
30g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss koriander vagy petrezselyem

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tuna in olive oil with Lemon and Black Pepper

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Főzd meg a vadrizst sós vízben.Szűrd le, majd hideg folyóvíz alatt hűtsd le. Jól szűrd le, és ízesítsd olajjal.

    2. Távolítsd el a káposzta torzsáját, vékonyra szeleteld fel és keverd el a rizzsel.

    3. Hámozd meg az avokádót, távolítsd el a magját, és vékonyra szeleteld fel. Sózd meg.

    4. A tányérokra merd ki a rizst, tedd rájuk az avokádót, majd a tonhalat. Szórd meg tökmaggal, edamaméval és aprított korianderrel vagy petrezselyemmel.

A legolvasottabb receptek