Tonhal friss zöldborsóval, mogyoróhagymával és babérlevéllel

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal citrommal és feketeborssal
1 kg friss zöldborsó
Egy kevés mogyoróhagyma
egy gerezd fokhagyma
1 babérlevél
friss menta ízlés szerint
40g extraszűz olívaolaj

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tuna in olive oil with Lemon and Black Pepper

Meer weten

Voorbereiding

    1. Fejtsd ki a borsót, majd a mogyoróhagymát mosd meg és szeleteld vékonyra.

    2. Egy serpenyőben párold meg a mogyoróhagymát a fokhagymával és a babérlevéllel, add hozzá a borsót, sózd meg, önts hozzá egy kevés vizet, főzd 10 percig, vagy addig, amíg a víz elpárolog.

    3. Kanalazd tányérokra a borsót, helyezd rá a tonhalat citrommal és feketeborssal, és díszítsd ízlés szerint friss mentával.

De meest geklikte recepten