Tonhal gyömbérrel és mángolddal
Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g Rio Mare Tonhal extraszűz olívaolajjal
400g sárga és piros mángold
egy darab, kb. 25 g-os gyömbér
2 fokhagymagerezd
30g extraszűz olívaolaj
20g fenyőmag
só
3 konzerv 80g Rio Mare Tonhal extraszűz olívaolajjal
400g sárga és piros mángold
egy darab, kb. 25 g-os gyömbér
2 fokhagymagerezd
30g extraszűz olívaolaj
20g fenyőmag
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Mosd meg és szeleteld fel a mángoldot; hámozd meg a gyömbért és csíkozd fel; vágd félbe a fokhagymagerezdet.
2. Egy serpenyőben, kevés olajon süsd aranybarnára a fokhagymát, add hozzá a mángoldot, egy kis vizet, sót ízlés szerint és gyömbért, ezt főzd kb. 10 percig, miközben néha megkevered.
3. Szedd ki a fokhagymát, tedd a mángoldot egy tányérra, add hozzá a tonhalat, és már tálalhatod is pirított, magos kenyérrel.