Tonhal friss zöldborsóval, mogyoróhagymával és babérlevéllel


Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal citrommal és feketeborssal
1 kg friss zöldborsó
Egy kevés mogyoróhagyma
egy gerezd fokhagyma
1 babérlevél
friss menta ízlés szerint
40g extraszűz olívaolaj
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal citrommal és feketeborssal
1 kg friss zöldborsó
Egy kevés mogyoróhagyma
egy gerezd fokhagyma
1 babérlevél
friss menta ízlés szerint
40g extraszűz olívaolaj
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Fejtsd ki a borsót, majd a mogyoróhagymát mosd meg és szeleteld vékonyra.
2. Egy serpenyőben párold meg a mogyoróhagymát a fokhagymával és a babérlevéllel, add hozzá a borsót, sózd meg, önts hozzá egy kevés vizet, főzd 10 percig, vagy addig, amíg a víz elpárolog.
3. Kanalazd tányérokra a borsót, helyezd rá a tonhalat citrommal és feketeborssal, és díszítsd ízlés szerint friss mentával.