Tonhal, édeskömény és avokádó saláta

Hozzávalók

4 személyre
2 db 160g-os Rio Mare tonhal sós lében
1 édesköménygumó
100g kukoricasaláta
1 avokádó
2 sárgarépa
40g extraszűz olívaolaj
1 evőkanál citromlé
só, bors

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal sós lében

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Hámozd meg és vágd finomra a sárgarépát. Vágd le az édeskömény alját és tetejét, majd éles késsel vékonyan szeleteld fel az édesköményt.

    2. Tegyél minden zöldséget egy tányérra, majd öntsd le olívaolajjal és citromlével, fűszerezd sóval és borssal.

    3. Csepegtesd le a tonhalat és törd darabokra. Add a zöldségekhez és a kukoricasalátához, és tálald.

A legolvasottabb receptek