Rozskenyér crostini grillezett körtével és makrélafilével

Hozzávalók

4 személyre
8 szelet rozskenyér
1 fej vörös radicchio saláta
2 körte
4 konzerv 125g-os Rio Mare makrélafilé olívaolajjal
200 g caprino sajt (lehetőleg light)
20 g fenyőmag
1 citrom
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
frissen őrölt bors

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Grilled Mackerel Fillets in Extra Virgin Olive Oil

Meer weten

Voorbereiding

    1. Pirítsd meg a rozskenyérszeleteket.A körtéket hámozatlanul vágd gerezdekre, távolítsd el a magokat és grillezd meg egy tapadásmentes serpenyőben, ezt követően grillezd meg a radicchio leveleket is.

    2. Pirítsd meg a fenyőmagokat egy másik, kis serpenyőben. Tedd a caprino sajtot egy keverőtálba, locsold meg citromlével, tedd hozzá a borsot és pár kanál extraszűz olívaolajat és keverd addig, amíg egy krémes szószt nem kapsz.

    3. A crostinikat tedd egy tálalóedényre: mindegyik szeletre tegyél a salátából, arra kanalazd rá a krémes caprino mártást, erre fektesd a sült körteszeletet, a lecsöpögtetett makrélafiléket, végül pedig szórd meg pirított fenyőmaggal.

De meest geklikte recepten