Pirított sütőtök lencsés Insalatissime-vel

Hozzávalók

4 adaghoz
4 Rio Mare Insalatissime lencsés
800 g friss sütőtök darabokra vágva
néhány szál rozmaring
60 g extra szűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Insalatissime lencsés tonhalsaláta

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Ha a sütőtök darabjai túl nagyok, vágjuk őket kisebb darabokra. Pirítsuk egy tapadásmentes serpenyőben olívaolajjal, sóval és néhány szál rozmaringal, amíg puha és arany színű nem lesz.

    2. Helyezzük a pirított tökdarabokat 4 külön tányérra. Keverjük össze jól az Insalatissime tartalmát, mielőtt kikanalaznánk minden tányérra a sütőtök mellé.

    3. Melegen tálaljuk.

A legolvasottabb receptek