Kuszkusz tonhallal, szárított paradicsommal és kukoricával

Hozzávalók

4 személyre
240g kuszkusz
150g kukorica
15-20 szárított paradicsom
3x80g Rio Mare Tonhal olívaolajban
fél póréhagyma
50g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss menta

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Áztasd be a kuszkuszt fél liter forró vízbe, adj hozzá egy kevés sót, fedd le, és várj néhány percig, amíg a kuszkusz felveszi a vizet.

    2. Vágd fel a póréhagymát vékony szeletekre, a szárított paradicsomot pedig csíkokra, és párold meg őket két evőkanál vízzel egy tapadásmentes serpenyőben.

    3. A napon szárított paradicsomokat és a párolt póréhagymát tedd egy tálba, és add hozzájuk a tonhalat. Tedd bele a hideg vízben átöblített kukoricát és a kuszkuszt. Ízesítsd extraszűz olívaolajjal és egy kevés kézzel felvágott friss mentával.

De meest geklikte recepten