Gyömbérrel ízesített makrélafilés paprikás tészta

Ingrediënten

Hozzávalók 4 személyre
320g teljes kiőrlésű rövid tészta
2 konzerv 125 g Extraszűz Rio Mare makrélafilé olívaolajban
1 kis gyömbér
1 gerezd fokhagyma
7 olajban pácolt, aszalt paradicsom
1 mogyoróhagyma
1 sárga paprika
3 evőkanál teljes kiőrlésű, száraz kenyérmorzsa
1 szár bazsalikom
5 evőkanál extraszűz olívaolaj

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Grilled Mackerel Fillets in Extra Virgin Olive Oil

Meer weten

Voorbereiding

    1. Forralj fel egy nagy fazék enyhén sós vizet, majd főzd a tésztát "al dente" állagúra. Közben pirítsd meg a kenyérmorzsát egy tapadásmentes serpenyőben.

    2. Aprítsd fel a gyömbért és a sárga paprikát, vágd fel a mogyoróhagymát, majd süsd össze őket az aszalt paradicsommal és a fokhagymával, közben adj hozzá 1 evőkanál vizet és 2 evőkanál extraszűz olívaolajat.

    3. Szűrd le az "al dente" állagú tésztát, mosd meg hideg vízsugár alatt, hogy csökkentsd a keményítő mennyiségét, majd add hozzá a tűzről levett sült zöldségekhez.Kapcsold be a lángot, add hozzá a maradék evőkanál extraszűz olívaolajat, hogy elkeveredhessenek az ízek, majd tálald. Szórd meg a leszűrt makrélafilével, a pirÍtott kenyérmorzsával és némi bazsalikomlevéllel.

De meest geklikte recepten