Csőben sült makaróni olívabogyókkal, makrélával és paradicsommal

Ingrediënten

Hozzávalók 4 személyre
2 db Rio Mare makréla olívaolajban
300g makaróni
400g koktélparadicsom
40g zsemlemorzsa
20g reszelt parmezán sajt
½ teáskanál oregánó
1 gerezd fokhagyma
1 maréknyi kimagozott fekete olívabogyó 40g extraszűz olívaolaj

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Grilled Mackerel Fillets in Extra Virgin Olive Oil

Meer weten

Voorbereiding

    1.Melegítsd elő a sütőt 220 fokra, és forralj fel egy fazékban sós vizet.

    2. Vágd félbe a paradicsomokat, és rakd őket egy olyan edénybe, amit a sütőbe tehetsz, a szeletekre vágott fokhagymával együtt. Ízesítsd a sóval és az oregánóval, keverd bele a zsemlemorzsát és a parmezán sajtot, önts rá olívaolajat, és süsd meg sütőben 20 perc alatt.

    3. Tedd a tésztát a serpenyőben, amíg el nem készül, szűrd le, majd add hozzá a sütőből kivett csőben sült paradicsomokat és a levet. Oszd fel a makrélát több darabra és add a tésztához, amikor kész, tálald az olívabogyókkal és friss oregánóval díszítve.

De meest geklikte recepten