Citrom illatú tonhalsaláta

Hozzávalók

4 személyre
2 db 160g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
200g fejessaláta
egy csokor retek
citrom
egy csokor petrezselyem
20g pirított mandula
50g extraszűz olívaolaj

feketebors

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Vágd fel a retket vékony szeletekre, add hozzá a reszelt citromhéjat, fél citrom levét, őrölt borsot, egy kevés olajat és felaprított petrezselymet; keverd össze, és pihentesd pár percig.

    2. Helyezd a salátát egy tányérra, sózd meg és keverd össze a fennmaradó extraszűz olívaolajjal, majd add hozzá a tonhalat, az ízesített retket és a felaprított mandulát.

    3. Ezt az ízletes későtavaszi salátát frissen érdemes fogyasztani.

A legolvasottabb receptek