Chili paprikás tonhal, tojásrántotta és koktélparadicsom

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
400g koktélparadicsom
4 tojás
100ml tejszín
40g extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
oregano
20g cukor
egy evőkanál kicsi kapribogyó

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tuna with Hot Chili Pepper from Calabria

Meer weten

Voorbereiding

    1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, egy serpenyőbe rakd bele a paradicsomot és a félbevágott fokhagymagerezdeket, ízesítsd cukorral, sóval és oreganóval, majd pirítsd 30 g olajon kb. 20 percig.

    2. Alaposan verd fel a tojásokat egy csipet sóval és tejszínnel, a maradék olajat forrósítsd fel egy serpenyőben, majd öntsd bele a tojásokat, és a serpenyőben folytasd a tojások felverését. Még krémes állapotában vedd le a lángról.

    3. Vedd ki a fokhagymát a paradicsomok közül, add hozzá a kapribogyót és az olívabogyót, majd fordítsd őket egy tálra, és add hozzá a tojást és a chili paprikás tonhalat. Rusztikus pirított kenyérrel tálald.

De meest geklikte recepten