Chili paprikás tonhal, tojásrántotta és koktélparadicsom


Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
400g koktélparadicsom
4 tojás
100ml tejszín
40g extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
oregano
20g cukor
egy evőkanál kicsi kapribogyó
só
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
400g koktélparadicsom
4 tojás
100ml tejszín
40g extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
oregano
20g cukor
egy evőkanál kicsi kapribogyó
só
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, egy serpenyőbe rakd bele a paradicsomot és a félbevágott fokhagymagerezdeket, ízesítsd cukorral, sóval és oreganóval, majd pirítsd 30 g olajon kb. 20 percig.
2. Alaposan verd fel a tojásokat egy csipet sóval és tejszínnel, a maradék olajat forrósítsd fel egy serpenyőben, majd öntsd bele a tojásokat, és a serpenyőben folytasd a tojások felverését. Még krémes állapotában vedd le a lángról.
3. Vedd ki a fokhagymát a paradicsomok közül, add hozzá a kapribogyót és az olívabogyót, majd fordítsd őket egy tálra, és add hozzá a tojást és a chili paprikás tonhalat. Rusztikus pirított kenyérrel tálald.