Chili paprikás tonhal kétféle répával és Stracciatella sajttal
![](https://www.riomare.hu/wp-content/uploads/2018/06/tonno_al_peperoncino_con_carote.png)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
400g Stracciatella sajt
4 sárgarépa
4 fekete répa
fél fej káposzta
egy marék bazsalikom
40g extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
némi zöld csíra
só
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
400g Stracciatella sajt
4 sárgarépa
4 fekete répa
fél fej káposzta
egy marék bazsalikom
40g extraszűz olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
némi zöld csíra
só
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hu/wp-content/uploads/2018/06/tonno_al_peperoncino_con_carote.png)
Elkészítés
1. Hámozd meg a répákat, majd szeld csíkokra. Hámozás nélkül zúzd össze a fokhagymát.
2. Serpenyőben, egy kevés olajon pirítsd üvegesre a hagymát, add hozzá a répákat, ízesítsd sóval, majd nagy lángon főzd ezt pár percig, egyszer-egyszer megkavarva.
3. Rendezd el a tányéron a Stracciatella sajtot, a sült répákat, a chili paprikás tonhalat és a tetejüket szórd meg zöld csírával. Ízesítsd némi nyers olajjal, és tálald rusztikus kenyérgrissinivel.