Tonhalas és paprikás tavaszi tekercsek

Hozzávalók

4 személyre
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
2 sárga és piros paprika
2 szardellafilé olívaolajban
1 teáskanál kapribogyó
50g majonéz
néhány salátalevél
pár csepp olaj

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra és az egész paprikákat süsd 30 percig, időnként megforgatva, amíg a héjuk ráncos, és kissé szenes nem lesz.

    2. Finoman vágd össze a tonhalat, a kapribogyókat és a szardellákat, majd jól keverd össze a majonézzel.

    3. Távolítsd el a paprikák szárát és a szivacsos, fehér középső részüket, és oszd a paprikahúst négy egyenlő csíkra.

    4. Minden csíkot tölts meg kevés töltelékkel és tekerd fel. Minden tányérra helyezz két tekercset, díszítsd salátalevéllel, ízesítsd néhány csepp olívaolajjal és egy csipet sóval. Tálald azonnal.

A legolvasottabb receptek