Tonhalas, avokádós vadrizs-saláta


Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
250g vadrizs
1 avokádó
60g hámozott, főtt edamame
egy fél káposzta
egy evőkanál pirított tökmag
30g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss koriander vagy petrezselyem
só
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
250g vadrizs
1 avokádó
60g hámozott, főtt edamame
egy fél káposzta
egy evőkanál pirított tökmag
30g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss koriander vagy petrezselyem
só
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Főzd meg a vadrizst sós vízben.Szűrd le, majd hideg folyóvíz alatt hűtsd le. Jól szűrd le, és ízesítsd olajjal.
2. Távolítsd el a káposzta torzsáját, vékonyra szeleteld fel és keverd el a rizzsel.
3. Hámozd meg az avokádót, távolítsd el a magját, és vékonyra szeleteld fel. Sózd meg.
4. A tányérokra merd ki a rizst, tedd rájuk az avokádót, majd a tonhalat. Szórd meg tökmaggal, edamaméval és aprított korianderrel vagy petrezselyemmel.