Uborkás tonhaltekercs

Hozzávalók

4 személyre
3 x >80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
100 g görög joghurt
2 uborka
extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Szeletelő segítségével vágjuk az uborkát egyenlő, vékony, hosszú csíkokra. Sózzuk meg, és hagyjuk állni néhány percig. Itassuk fel a nedvességet egy papírtörlővel.

    2. Közben csepegtessük le jól a tonhalat és szedjük darabokra.

    3. Tegyünk minden uborkacsíkra egy kevés görög joghurtot és egy darab tonhalat, csavarjuk fel és fogpiszkálóval rögzítsük.

    4. Rendezzük el a tekercseket egy tányéron, szórjuk meg borssal és egy kevés olívaolajjal.

    5. Extra ízélményért kínáljunk hozzá paradicsomsalátát.

A legolvasottabb receptek