Tonhalas tészta

Ingrediënten

Hozzávalók 4 személyre
400 g spagetti tészta
3 db 80g-os Rio Mare tonhal extra szűz olívaolajban
1 lila hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
egy csipet chili paprika
40 g extra szűz olívaolaj
1 evőkanál sós lében tartósított kapribogyó
só ízlés szerint

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal extraszűz olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Egy nagy fazékban forralj vizet. A forrásban lévő vízhez add hozzá a sót és a tésztát, majd főzd „al dente” állagúra.

    2. Miközben a tészta fő karikázd fel a lilahagymát, vágd apróra a petrezselymet, tisztítsd meg a fokhagymát és vágd ketté. A kapribogyókat öblítsd le vízzel.

    3. A lilahagymát, a fokhagymát és a chili paprikát pirítsd meg olívaolajon egy nagy serpenyőben. Add hozzá a kapribogyókat, a tonhalat és a tonhal olívaolajából egy keveset.

    4. Szűrd le a tésztát, és miközben még „al dente”, kapcsold le a lángot, és a tészta főzővizéből tegyél félre egy keveset. A megfőtt tésztát a szósszal együtt öntsd egy edénybe, add hozzá a félretett főzővizet, és addig keverd össze, amíg a spagetti csúszós nem lesz.Szórd meg petrezselyemmel, vedd ki a fokhagymát, és azonnal tálalhatod.

De meest geklikte recepten