Tonhalas spagetti pisztáciával és narancshéjjal

Hozzávalók

4 személyre:
350 g spagetti
2 x 80 g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
20 g hántolt pisztácia
1 narancs
1 gerezd fokhagyma
1 kis csokor petrezselyem
40 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Forraljunk fel egy fazék vizet, adjunk hozzá sót, amikor a víz forrni kezd. Öntsük bele a spagettit és főzzük „al dentére”.

    2. Amíg a tészta fő, aprítsuk fel a pisztáciát, reszeljük le a narancsot és aprítsuk fel a petrezselymet.

    3. Vágjuk félbe és pirítsuk meg a fokhagyma gerezdet egy nagy serpenyőben egy kevés olívaolajon. Adjuk hozzá a leszűrt tésztát és néhány kanálnyit a tészta főzővizéből, majd egy percig pirítsuk az összetevőket.

    4. Adjuk hozzá a tonhalat, a pisztáciát, a narancshéjat és a petrezselymet. Sok borssal ízesítsük, vegyük ki a fokhagymát, alaposan keverjük el az egészet, majd tálaljuk.

De meest geklikte recepten