Tonhalas, paradicsomos, majonézes szendvics

Hozzávalók

4 személyre
4 kis baguette
4 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal olívaolajban
1 kemény paradicsom
100g majonéz
néhány salátalevél

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Forrósíts fel egy tapadásmentes serpenyőt

    2. Vágd félbe a kenyeret, és dörzsöld őket a forró serpenyőhöz, hogy jól megbarnuljanak.

    3. Kenj bőven majonézt a kenyér alsó felére, tegyél rá egy kevés jól megmosott, száraz salátalevelet és vékonyra szeletelt paradicsomot.

    4. Adj hozzá lecsöpögtetett tonhalat, tedd rá a kenyér felső részét, majd finoman nyomd össze a szendvicset, hogy a hozzávalók jól összeérjenek.

A legolvasottabb receptek