Tonhalas, paradicsomos, majonézes szendvics

Hozzávalók

4 személyre
4 kis baguette
4 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal olívaolajban
1 kemény paradicsom
100g majonéz
néhány salátalevél

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Forrósíts fel egy tapadásmentes serpenyőt

    2. Vágd félbe a kenyeret, és dörzsöld őket a forró serpenyőhöz, hogy jól megbarnuljanak.

    3. Kenj bőven majonézt a kenyér alsó felére, tegyél rá egy kevés jól megmosott, száraz salátalevelet és vékonyra szeletelt paradicsomot.

    4. Adj hozzá lecsöpögtetett tonhalat, tedd rá a kenyér felső részét, majd finoman nyomd össze a szendvicset, hogy a hozzávalók jól összeérjenek.

De meest geklikte recepten