Tonhalas, mogyoróhagymás és kenyérmorzsás tészta

Hozzávalók

4 személyre
2 konzerv 80g-os Rio Mare chilis tonhal
350g tészta
4 mogyoróhagyma
egy szelet száraz kenyér
egy szál kakukkfű
50g extraszűz olívaolaj
300g koktélparadicsom

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tuna with Hot Chili Pepper from Calabria

Meer weten

Voorbereiding

    1. Finoman szeleteld fel a hagymát, és egy tapadásmentes serpenyőben, 30 g olajon süsd üvegesre, adj hozzá egy kis sót, némi vizet, majd alacsony lángon főzd kb. 10 percig, vedd ki a hagymákat a serpenyőből, és ugyanebben a serpenyőben süsd meg a félbevágott paradicsomokat a hagyma levében, közben néha keverd meg.

    2. Forralj fel egy jó nagy adag vizet, és főzd meg a tésztát.

    3. Míg a tészta fő, vágd fel nagyobb darabokra a száraz kenyérszeletet, és a maradék olajjal és kakukkfűvel pirítsd meg.

    4. Szűrd le a tésztát, majd ízesítsd hagymával, paradicsommal és a chilis tonhallal. Jól keverd össze, és a tetejét szórd meg a pirított kenyérmorzsával és kakukkfűvel.

De meest geklikte recepten