Tonhalas és paprikás tavaszi tekercsek

Ingrediënten

Hozzávalók 4 személyre
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
2 sárga és piros paprika
2 szardellafilé olívaolajban
1 teáskanál kapribogyó
50g majonéz
néhány salátalevél
pár csepp olaj

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra és az egész paprikákat süsd 30 percig, időnként megforgatva, amíg a héjuk ráncos, és kissé szenes nem lesz.

    2. Finoman vágd össze a tonhalat, a kapribogyókat és a szardellákat, majd jól keverd össze a majonézzel.

    3. Távolítsd el a paprikák szárát és a szivacsos, fehér középső részüket, és oszd a paprikahúst négy egyenlő csíkra.

    4. Minden csíkot tölts meg kevés töltelékkel és tekerd fel. Minden tányérra helyezz két tekercset, díszítsd salátalevéllel, ízesítsd néhány csepp olívaolajjal és egy csipet sóval. Tálald azonnal.

De meest geklikte recepten