Tonhal gyömbérrel és mángolddal
Hozzávalók
4 fő részére
3 darab Rio Mare tonhal extra szűz olívaolajban 80g
400g sárga és piros megtisztított mángold
25 g gyömbér
2 gerezd fokhagyma
30 g extra szűz olívaolaj
20g fenyőmag
só
3 darab Rio Mare tonhal extra szűz olívaolajban 80g
400g sárga és piros megtisztított mángold
25 g gyömbér
2 gerezd fokhagyma
30 g extra szűz olívaolaj
20g fenyőmag
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Mossuk meg alaposan a mángoldot, és vágjuk durvára. Hámozzuk meg és szeleteljük apró csíkokra a gyömbért. Hámozzuk meg a fokhagymát és osszuk el a gerezdeket ketté.
2. A fokhagymát és a és a fenyőmagot egy serpenyőben pirítsuk le az olajjal. Adjuk hozzá a durvára vágott mángoldot és egy kevés vizet, ízesítsük sóval, adjuk hozzá a gyömbért és főzzük körülbelül tíz percig folyamatosan kevergetve.
3. Távolítsa el a fokhagymagerezdeket, tegye egy tányérra a mángoldot, a tetejére helyezze a tonhalat és jól megpirított magos kenyér szeleteivel tálalja.