Tonhal- és lazacpástétomos zsúrszendvicsek

Hozzávalók

4 személyre:
Tubusos Rio Mare Paté - Lazac- és tonhalpástétom
4 szelet fekete kenyér
4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 narancs
1 kígyóuborka
1 szál kapor
1 szál petrezselyem

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhalas pástétom

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Szeleteljük vékonyra a kígyóuborkát és a hámozott narancsot. Aprítsuk fel a petrezselymet.

    2. Pirítsuk világosbarnára és ropogósra a kenyérszeleteket.

    3. A fekete kenyérre tegyük a narancskarikákat, a teljes kiőrlésűre pedig az uborkaszeleteket, majd vágjuk háromszög alakú zsúrszendvicsekre a kenyérszeleteket.

    4. Kenjük meg lazacpástétommal a narancsszeletes kenyereket, tonhalpástétommal pedig az uborkás kenyereket. A zsúrszendvicsek felét díszítsük kaporral, a másik felét pedig apróra vágott petrezselyemmel.

A legolvasottabb receptek