Rusztikus saláta grillezett makrélafilével

Hozzávalók

4 személyre
4 konzerv Rio Mare grillezett makrélafilé sós lében
400g főtt cannellini fehérbab
2 feszes, érett paradicsom
½ Tropea lilahagyma
egy csokor rukkola
1 friss csípős chili paprika
40g extraszűz olívaolaj
só ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Grillezett makréla filék sós lében

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Vágd apróra a hagymát, áztasd vízbe, és jól szűrd le.

    2. Szeld fel a paradicsomot, távolítsd el a csípős chili paprika magjait, majd vágd fel a paprikát is.

    3. Forgasd össze a cannellini babot az olajjal és a csípős chili paprikával, a paradicsomokat pedig ízesítsd sóval.Keverj össze mindent, és add hozzá a rukkolát.

A legolvasottabb receptek