Rusztikus saláta grillezett makrélafilével
![](https://www.riomare.hu/wp-content/uploads/2018/06/1165_sgombro-grigliato-con-insatata-rustica.png)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
Hozzávalók
4 személyre
4 konzerv Rio Mare grillezett makrélafilé sós lében
400g főtt cannellini fehérbab
2 feszes, érett paradicsom
½ Tropea lilahagyma
egy csokor rukkola
1 friss csípős chili paprika
40g extraszűz olívaolaj
só ízlés szerint
4 konzerv Rio Mare grillezett makrélafilé sós lében
400g főtt cannellini fehérbab
2 feszes, érett paradicsom
½ Tropea lilahagyma
egy csokor rukkola
1 friss csípős chili paprika
40g extraszűz olívaolaj
só ízlés szerint
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hu/wp-content/uploads/2018/06/1165_sgombro-grigliato-con-insatata-rustica.png)
Elkészítés
1. Vágd apróra a hagymát, áztasd vízbe, és jól szűrd le.
2. Szeld fel a paradicsomot, távolítsd el a csípős chili paprika magjait, majd vágd fel a paprikát is.
3. Forgasd össze a cannellini babot az olajjal és a csípős chili paprikával, a paradicsomokat pedig ízesítsd sóval.Keverj össze mindent, és add hozzá a rukkolát.