Mentás tonhal zöldbabbal és vesebabbal

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal extraszűz olívaolajjal
150g zöldbab
100g főtt vesebab
1 mogyoróhagyma
1 leveles zeller
egy kicsi saláta szíve
egy marék friss menta
30g extraszűz olívaolaj
egy maréknyi pirított szezámmag

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal extraszűz olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Fejtsd ki a zöldbabot, mosd meg, majd főzd sós vízben kb. 20 percig.

    2. Hámozd meg a mogyoróhagymát, vágd ki a szívét és a zellerrel együtt vékonyan szeleteld fel. Tedd mindkettőt egy tálba, és add hozzá az extraszűz olívaolajban eltett tonhalat.Finoman keverd össze.

    3. Szűrd le a főtt zöldbabot, tedd egy tányérra, add hozzá a vörös babot, a tonhalat és a zöldségeket, majd a kis darabokra vágott salátaszívet. Szórd meg friss mentával, pirított szezámmaggal és egy kevés olajjal.

A legolvasottabb receptek