Linguine tészta tonhallal és zöldborsóval

Hozzávalók

4 személyre
350 gramm linguine tészta
160 gramm Rio Mare Tonhal olívaolajjal
1 szál sárgarépa
1 zellerszár
½ vöröshagyma
200 gramm frissen kibontott zöldborsó
1 érett paradicsom
30 gramm extraszűz olívaolaj
Friss petrezselyem

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Tölts meg vízzel egy nagy fazekat. Sózd meg, és várd meg, amíg lobogva forr. Öntsd bele a tésztát, és főzd ki.

    2. Mosd meg a zöldségeket.Kockázd fel a répát és a paradicsomot. Szeleteld fel a zellert, vágd apróra a vöröshagymát és a petrezselymet.

    3. Párold meg a zöldségeket (kivéve a petrezselymet és a paradicsomot) egy serpenyőben olívaolajon. Add hozzá a zöldborsót, és főzd kb. 10 percig. Add hozzá a sót és a felkockázott paradicsomot, a lecsöpögtetett tonhalat és a petrezselymet. Kb. egy perc után vedd le a tűzről.

    4. Szűrd le a tésztát, és ízesítsd a keverékkel. Tálald azonnal, és már fogyaszthatod is. Másképpen

    A zöldborsó helyett julienne-re vágott cukkini csíkokat is tehetsz bele.

De meest geklikte recepten