Insalatissime kukoricás tonhalsaláta rukkolával, almával és kenyérmorzsával
Hozzávalók
4 személyre
100 g rukkola
1 piros alma
2 konzerv 160g-os Rio Mare Insalatissime kukoricás tonhalsaláta
2 szelet friss kenyér
olívaolaj
só
bors
100 g rukkola
1 piros alma
2 konzerv 160g-os Rio Mare Insalatissime kukoricás tonhalsaláta
2 szelet friss kenyér
olívaolaj
só
bors
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Kockázd fel a kenyeret, ízesítsd olajjal és borssal, majd helyezd egy forró tapadásmentes serpenyőbe. Pirítsd meg, míg aranyszínű és ropogós nem lesz.
2. Mosd meg az almákat, vágd félbe őket, vágd ki a magházukat, majd felszeletelés után ízesítsd őket olajjal és sóval.
3. Helyezd az almákat egy tálba a rukkolával, add hozzá a Rio Mare Insalatissime kukoricás tonhalsalátát, jól keverd össze mindezt, majd tálalhatod is a pirított kenyérrel.
