Görög burgonyás tonhalsaláta

Hozzávalók

4 személyre
2 x 160 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
700 g közepes nagyságú burgonya
1 újhagyma
30 g magozott fekete olívabogyó
1 ek. jól lecsepegtetett ecetes kapribogyó
egy kis csokor petrezselyem
40 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Mossuk meg a burgonyákat, majd főzzük meg forrásban lévő vízben nagyjából 30 perc alatt. Szeleteljük vékonyra az újhagymát, majd tegyük egy nagy tálba a kapribogyóval, olívabogyóval, olívaolajjal és a felaprított petrezselyemmel együtt. Adjunk hozzá néhány kanállal a burgonya főzővizéből.

    2. Szűrjük le, hámozzuk meg és vágjuk szeletekre a burgonyát. Tegyük ezt is a tálba, és óvatosan keverjük össze. Ízesítsük egy kis sóval és borssal.

    3. Csepegtessük le és aprítsuk fel a tonhalat, majd adjuk a burgonyához.

A legolvasottabb receptek