Chilis tonhal párolt lilahagymával és naranccsal

Hozzávalók

4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare tonhal chili paprikával
2 édes lilahagyma
2 narancs
10 újkrumpli héjastul
2 kicsi babérlevél
40g extraszűz olívaolaj
20g cukor
1 evőkanál almaecet

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Vágd fel a hagymákat (ne túl vékonyra), majd egy serpenyőben a babérlevéllel, olajjal, cukorral, ecettel és egy kevés sóval süsd barnára. Addig süsd, míg a hagyma áttetszővé nem válik; ekkor vedd le a tűzről, és adj hozzá reszelt narancshéjat.

    2. Sós vízben főzd meg a krumplit, szűrd le, majd héjastul negyedeld fel mindegyiket. Hámozd meg és szeleteld fel a narancsokat.

    3. Rendezd el a narancsszeleteket egy tálon, keverd össze a hagymát és a krumplit, és öntsd rá ezt a keveréket a narancsok tetejére. Végül tedd a tonhalat a tetejére.

A legolvasottabb receptek