Avokádó és paradicsom sfogliata lencsés Insalatissime-vel

Hozzávalók

4 adaghoz:
4 doboz Rio Mare Insalatissime lencsés
1 avokádó
4 kicsi bordázott paradicsom
½ citrom
pár csepp extra szűz olívaolaj
só ízlés szerint

Stampa Ricetta

Felhasznált termék

Insalatissime lencsés tonhalsaláta

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Hámozzuk meg és vágjuk ketté az avokádót, majd távolítsuk el a magját. Kenjük meg a citrom levével az egész húsát, hogy ne barnuljon meg, majd vágjuk nagyon vékony szeletekre. Finoman szeleteljük fel a paradicsomot is vízszintesen.

    2. Rendezzük az avokádó és a paradicsom szeleteket a tányér egyik oldalára úgy, hogy kissé fedjék egymást. Pár csepp olajjal és egy csipet sóval ízesítsük.

    3. Nyissuk ki az Insalatissime-t, alaposan keverjük össze a tartalmát, és kanalazzuk rá tányérokra a zöldségek mellé

A legolvasottabb receptek