Avokádó és paradicsom sfogliata lencsés Insalatissime-vel

Hozzávalók

4 adaghoz:
4 doboz Rio Mare Insalatissime lencsés
1 avokádó
4 kicsi bordázott paradicsom
½ citrom
pár csepp extra szűz olívaolaj
só ízlés szerint

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Insalatissime lencsés tonhalsaláta

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Hámozzuk meg és vágjuk ketté az avokádót, majd távolítsuk el a magját. Kenjük meg a citrom levével az egész húsát, hogy ne barnuljon meg, majd vágjuk nagyon vékony szeletekre. Finoman szeleteljük fel a paradicsomot is vízszintesen.

    2. Rendezzük az avokádó és a paradicsom szeleteket a tányér egyik oldalára úgy, hogy kissé fedjék egymást. Pár csepp olajjal és egy csipet sóval ízesítsük.

    3. Nyissuk ki az Insalatissime-t, alaposan keverjük össze a tartalmát, és kanalazzuk rá tányérokra a zöldségek mellé

A legolvasottabb receptek