Árpasaláta tonhallal, retekkel és sós mogyoróval

Hozzávalók

4 személyre
2 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal extraszűz olívaolajjal
200g árpagyöngy
egy jégsaláta szíve
2 szál répa
6 db retek
pár szál petrezselyem
20g hámozott mogyoró
50g extraszűz olívaolaj
egy teáskanál ecet

bors

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhal extraszűz olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Forralj fel egy nagy adag sós vizet, és főzd meg benne az árpát; vékonyan szeleteld fel a retket és a salátát, csíkozd fel vagy reszeld le a répát, amelyik jobban tetszik.

    2. Durván aprítsd fel a sós mogyorót, ízesítsd olajjal, sok borssal, egy kis sóval, ecettel és pár petrezselyemlevéllel.

    3. Az árpát mosd meg hideg vízben és szűrd le, ízesítsd a mogyorós fűszerrel, merd ki az árpát és a zöldségeket egy tányérba, add hozzá a tonhalat, majd egészítsd ki a maradék mogyorós szósszal és egy kevés petrezselyemmel.

A legolvasottabb receptek