Makaróni “Alla Pugliese” tonhallal és brokkolival


Hozzávalók
4 személyre
350g makaróni
1 x 160g-os csomag Rio Mare tonhal olívaolajban
500g brokkoli
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
30ml olívaolaj
30g reszelt parmezán sajt
1 chili paprika
só
350g makaróni
1 x 160g-os csomag Rio Mare tonhal olívaolajban
500g brokkoli
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
30ml olívaolaj
30g reszelt parmezán sajt
1 chili paprika
só
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Szedd szét a brokkolit kis rózsákra, a tövét pedig szeleteld fel. Vágd apróra a vöröshagymát, a fokhagymát és a chili paprikát, süsd őket üvegesre egy nagy lábasban egy kevés olajjal, és tedd félre.
2. Főzd meg a tésztát és a brokkolit bő, lobogva forró sós vízben, csöpögtesd le és tedd be abba a lábosba, amelyikben a sült keverék van, és adj hozzá egy kevés vizet a tészta és a brokkoli főzőlevéből.
3. Add hozzá a parmezán sajtot, keverd tűz fölött egy percig, majd add hozzá az enyhén lecsöpögtetett tonhalat, és tálald.