Vékony omlett tonhallal, újhagymával és mozzarellával
Hozzávalók
4 személyre
300g Mozzarella
6 tojás
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
2 kanál reszelt parmezán
egy nagy csokor petrezselyem
2 újhagyma
néhány csepp extraszűz olívaolaj
só
bors
300g Mozzarella
6 tojás
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
2 kanál reszelt parmezán
egy nagy csokor petrezselyem
2 újhagyma
néhány csepp extraszűz olívaolaj
só
bors
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Vékonyra szeld fel az újhagymát, és egy csipet sóval és kevés olajjal pirítsd meg egy tapadásmentes edényben.
2. Vágd apróra a petrezselymet, majd öntsd egy tálba a megtört tojással, sóval és borssal együtt. Keverd össze alaposan, amikor már szép habos, add hozzá az újhagymát.
3. Kockázd fel a mozzarellát.Egy csepp olajat önts egy serpenyőbe, magas lángon forrósítsd fel. Öntsd bele a tojásos keveréket, vedd vissza a lángot, és kevergesd addig, amíg a tojás kezd megszilárdulni.
4. Add hozzá a mozzarellát és a lecsepegtetett tonhalat, a felszínét egyengesd el, és kis lángon hagyd, hogy megszilárduljon. Hajtsd félbe a frittatát, és tálald azonnal, amikor még forró, habos és aranyszínű.