Vékony omlett tonhallal, újhagymával és mozzarellával

Hozzávalók

4 személyre
300g Mozzarella
6 tojás
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
2 kanál reszelt parmezán
egy nagy csokor petrezselyem
2 újhagyma
néhány csepp extraszűz olívaolaj

bors

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Vékonyra szeld fel az újhagymát, és egy csipet sóval és kevés olajjal pirítsd meg egy tapadásmentes edényben.

    2. Vágd apróra a petrezselymet, majd öntsd egy tálba a megtört tojással, sóval és borssal együtt. Keverd össze alaposan, amikor már szép habos, add hozzá az újhagymát.

    3. Kockázd fel a mozzarellát.Egy csepp olajat önts egy serpenyőbe, magas lángon forrósítsd fel. Öntsd bele a tojásos keveréket, vedd vissza a lángot, és kevergesd addig, amíg a tojás kezd megszilárdulni.

    4. Add hozzá a mozzarellát és a lecsepegtetett tonhalat, a felszínét egyengesd el, és kis lángon hagyd, hogy megszilárduljon. Hajtsd félbe a frittatát, és tálald azonnal, amikor még forró, habos és aranyszínű.

A legolvasottabb receptek