Cukkini virágok tonhallal és ricottával töltve
Hozzávalók
4 személyre
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
12 cukkini virág
200g ricotta
egy szál petrezselyem
2 kanál reszelt parmezán sajt
1 tojás
2 kanál liszt
4 kanál tej
olaj a sütéshez
só
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
12 cukkini virág
200g ricotta
egy szál petrezselyem
2 kanál reszelt parmezán sajt
1 tojás
2 kanál liszt
4 kanál tej
olaj a sütéshez
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1.Helyezd a lecsepegtetett tonhalat, a ricottát, a parmezán sajtot és egy kevés apróra vágott petrezselymet egy tálba és alaposan keverje össze.
2. Távolítsd el a termőket a virágokból, finoman mosd meg őket és töltsd meg a tonhallal.
3. Verd fel a tojást a liszttel, egy csipet sóval, és hígítsd krémes állagúra tejjel.
4. Forrósíts fel bőséges mennyiségű olajat egy nagy lábosban, majd mártsd a megtöltött cukkinivirágokat a tésztába és óvatosan tedd őket a forró olajbaSüsd addig amíg a virágok ropogósak és aranybarnák lesznek.
Egyszerre csak néhány virágot süssél ki, és mindig csepegtesd le konyhai papírtörlőn, majd forrón tálald.