Cukkini virágok tonhallal és ricottával töltve

Hozzávalók

4 személyre
1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban
12 cukkini virág
200g ricotta
egy szál petrezselyem
2 kanál reszelt parmezán sajt
1 tojás
2 kanál liszt
4 kanál tej
olaj a sütéshez

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1.Helyezd a lecsepegtetett tonhalat, a ricottát, a parmezán sajtot és egy kevés apróra vágott petrezselymet egy tálba és alaposan keverje össze.

    2. Távolítsd el a termőket a virágokból, finoman mosd meg őket és töltsd meg a tonhallal.

    3. Verd fel a tojást a liszttel, egy csipet sóval, és hígítsd krémes állagúra tejjel.

    4. Forrósíts fel bőséges mennyiségű olajat egy nagy lábosban, majd mártsd a megtöltött cukkinivirágokat a tésztába és óvatosan tedd őket a forró olajbaSüsd addig amíg a virágok ropogósak és aranybarnák lesznek.

    Egyszerre csak néhány virágot süssél ki, és mindig csepegtesd le konyhai papírtörlőn, majd forrón tálald.

A legolvasottabb receptek