Wokban sült basmati rizs tonhallal és sütőtökkel

Hozzávalók

4 személyre
350 g of basmati rizs
1 szelet sütőtök
2 db 80 g-os Rio Mare Tonhal extraszűz olívaolajjal
2 szál újhagyma
1/2 chili paprika

fehérbors

Stampa Ricetta

Deel het recept

Vertel het uw vrienden

Gebruikt product

Tonhal extraszűz olívaolajjal

Meer weten

Voorbereiding

    1. Hevíts fel pár evőkanál olívaolajat egy wokban és ezen süsd meg a fokhagymát, a felkarikázott újhagymát (a zöld szárakat tedd félre) és a chili paprikát.

    2. Add hozzá a felkockázott sütőtököt, sózd meg és közepes lángon süsd meg, ha szükséges, önts mellé egy kevés vizet. A rizst öntsd fél liter sós, forrásban lévő vízbe, lassú tűzön főzd „al dente” állagúra (A vizet a rizs teljesen felszívja).

    3. Amikor elkészült, öntsd a rizst a wokba és pirítsd meg a sütőtökkel együtt, add hozzá a lecsepegtetett tonhalat és hagyd állni egy picit, hogy az ízek összeérjenek.

De meest geklikte recepten