A Rio Mare már több mint 50 éve

tesz olyan tonhalat az olasz étkezőasztalokra, amit egy kenyérpálcikával is el lehet vágni

CÉLJAINK

1965

A Trinity Alimentai S.p. A., mai nevén Bolton Alimentari S.p.A. megalapítása. Cermenate (Como) városában megépítik azt az üzemet, amely idővel Európa legnagyobb tonhalfeldolgozó üzemévé válik.

A mi 60-as éveink

A gazdasági fejlődés közepette, az olaszok a modernitást és a praktikumot keresik. Ugyanez a lényeg az étkezőasztalnál is, de a minőség és az íz esetében nincs kompromisszum. A Rio Mare mindennek a közepébe talált! Minden a rózsaszín konzervdobozzal kezdődött, ami az évek során Olaszország legkedveltebb terméke lett. Bevezetik a tonhal olívaolajban terméket. Ez visszahozza a tenger aromáját és új alapokra helyezi a kemény, de mégis omlós tonhal meghatározását: olyan omlós, hogy akár egy kenyérpálcikával is vágható!

1970

A Rio Mare piacvezető az olasz piacon.

1978

Görögország az első külföldi ország, ahol megkezdődik a Rio Mare termékek forgalmazása.

A 70-es éveink

A minőségi Rio Mare tonhal a bevásárlólisták állandó eleme, minden konyhában megtalálható, a piknik elképzelhetetlen nélküle. Tésztához vagy salátához? Teljesen mindegy. Kizárólag a nagyszerű íz fontos, ezért idősek és fiatalok kedvence. A Rio Mare az olasz piac vezető márkája és egyre inkább ismertséget szerez a tengerentúlon is.

1986

Az első Rio Mare Insalatissime reklámkampány elindítása.

1987

A ” Mari Aperti”, azaz a “Nyílt tengerek” elnevezésű tonhal olívaolajban termékkampány a legemlékezetesebb, leggyakrabban sugárzott kampánnyá válik.

A mi 80-as éveink

A Rio Mare reagál azokra az igényekre, amelyek a tonhaltermékek ízének megújítását sürgetik. Így piacra kerül a Rio Mare tonhal sós lében és a Rio Mare tonhal extra szűz olívaolajban. Az olasz szokások is változnak: több időt töltenek a házon kívül, és kevesebbet a konyhában. Hogy leküzdjük a régi, megszokott ételek monotóniáját, a Rio Mare bevezeti a kreatív Insalatissime tonhalsaláta termékcsaládot.

1992

A Rio Mare lazacfilé termék bevezetése.

1996

Rio Mare Snack család bevezetése, amelyből később megszületik a Rio Mare Paté termékcsoport.

A mi 90-es éveink

Kenjük meg a világot! Jelszó: a hal egészséges.
Rengeteg hasznos fehérje, kis mennyiségű, kiváló minőségű zsír. Különösen értékes az Omega 3 zsírsav, ami a tonhal mellett a lazacban és a makrélában is bőséges mennyiségben megtalálható.
A Rio Mare új termékei, a lazacfilé és a makrélafilé, kielégítik mind az ínyencek, mind az egészségtudatosak igényeit. A Rio Mare Snack (ma már Paté), mint az első tubusos kiszerelésű hal-alapú szendvicskrém, piacra kerül: egy valódi snack forradalom!

2000

Bevezetésre kerül a híres “Voulez-vous Paté avec moi?” szlogen, termékújdonságként piacra dobják a Rio Mare Tonhal Steak terméket, amely a különleges nyomás alatt történő főzésnek köszönhetően megőrzi ízét és állagát.

A MI ÚJ ÉVEZREDÜNK

A “Voulez-vous Paté avec moi?” szlogen ellenállhatatlan dallamának köszönhetően a Rio Mare piacvezetővé válik. Az eredetiségre és innovációra való törekvés a legkifinomultabb ízlés számára is vonzóvá teszi a termékeket: kézzel készült, és nyomás alatt főzött „Rio Mare Tonhal Filé” és „Rio Mare Tonhal Steak”.

Responsible Quality

Rio Mare launches the “Responsible Quality” project, highlighting its commitment towards respect for the environment and people all along the supply chain. Sustainable fishing and the protection of the marine ecosystem are at the core of this commitment, demonstrated by the launch of Rio Mare Pole & Line. The result of technological research, Rio Mare Leggero is launched, the first tuna in oil that doesn’t require draining, with 30% less fat.

TODAY

In Europe and across the world Rio Mare is the high quality Italian brand that combines flavour and wellbeing, reliable, safe, innovative and ideal for those that are attentive to their diets.

MA

Alessandro Gassmann, Olaszország egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze lett a Rio Mare új arca. A Luca Miniero által rendezett legújabb reklámok különféle Rio Mare termékeket mutatnak be, amelyek praktikusak, ízletesek, és jót tesznek a szervezetnek. Gassmann a márka ideális szóvivője jó, nagyon is jó csapatot alkot a Rio Mare-val!

ANNYIRA JÓ

ÚJ MÁRKANAGYKÖVETÜNK

Alessandro Gassmann a Rio Mare új arca. Gassmann a főszereplője a lenyűgöző reklámoknak, amelyeket Luca Miniero, az „Isten hozta Délen” című film rendezője rendezett. Az Amalfi tengerpart legszebb városaiban látható, lélegzetállítóan szép háttérrel készült reklámok különféle Rio Mare termékeket mutatnak be, amelyek praktikusak, ízletesek, és jót tesznek a szervezetnek. Gassmann a márka ideális szóvivője jó, nagyon is jó csapatot alkot a Rio Mare-val!