Rio Mare

Omlett tonhallal, újhagymával és mozzarellával

Rio Mare termékek

Tonhal Olívaolajban

Főzési idő

15 perc

Nehézségi fok

Évszak

Tavasz / Nyár

Alkalom

Receptek minden napra

Fogás

Előételek

Hozzávalók négy személyre

300g mozzarella - 6 tojás - 1 x 160g Rio Mare tonhal olívaolajban - 2 kanál reszelt parmezán - egy nagy csokor petrezselyem - 2 újhagyma - néhány csepp extra szűz olívaolaj - só - bors

Elkészítés

1. Vékonyra szelje fel az újhagymát és egy csipet sóval és kevés olajjal pirítsa meg egy tapadásmentes edényben.

2. Végja apróra a petrezselymet, majd öntse egy tálba a megtört tojással, sóval és borssal együtt. Keverje össze alaposan, majd adja hozzá az újhagymát.

3. Kockázza fel a mozzarellát. Egy csepp olajat öntsön egy serpenyőbe, magas lángon forrósítsa fel. Öntse bele a tojásos keveréket, vegye vissza a lángot és kevergesse addig, amíg a tojás kezd megszilárdulni.

4. Adja hozzá a mozzarellát és a lecsepegtetett tonhalat, a felszínét egyengesse el és alacsony lángon süsse. Hajtsa félbe a frittatát és tálalja forrón és aranybarnán.

ÉRTÉKELÉS