Rio Mare

Klubszendvics tonhalpástétommal, bébi articsókával és koktélparadicsommal

Rio Mare termékek

Paté Tonhalpástétom

Főzési idő

15 perc

Nehézségi fok

Évszak

Tavasz / Nyár

Alkalom

Fogás

Előételek

Hozzávalók négy személyre

Rio Mare Paté tonhalpástétom – 6 szelet barna szendvicskenyér -80g olívaolajos bébi articsóka – 1 érett paradicsom – 8 vékony szelet füstölt mozzarella (provola sajt) – néhány salátalevél

Elkészítés

1. Enyhén pirítsa meg a kenyérszeleteket, kockázza fel a paradicsomokat és szeletelje fel az articsókát.

2. Helyezze a salátaleveleket és 4 szelet füstölt mozzarella sajtot a két szelet kenyérre, majd bőven nyomjon rá tonhalpástétomot, és szórja meg a paradicsomkockákat.

3. A maradék két szelet kenyérre helyezze rá a sajtszeleteket és az articsóka szeleteket, majd rá nyomjon tonhalpástétomot. A félig kész szendvics tetejére helyezze rá az utolsó két szelet kenyeret. A szendvicset vágja félbe, majd azonnal tálalhatja. Egy pohár friss ananászlével még finomabb.

ÉRTÉKELÉS