Rio Mare

Tudja meg honnét származik a tonhal

Átlátható elkötelezettség, a termékek nyomonkövethetősége.

Olaszországban és a világ sok részén, emberek millióinak asztalára kerülő tonhalnak megvan a saját története, a származásától egészen a legnagyobb kereskedők polcain való megjelenésig. Ez a történet, amelynek célja a fogyasztók tájékoztatása, ott olvasható minden dobozon. A halászat pillanatától, a feldolgozáson keresztül a dobozba töltésen és a fertőtlenítésen át soha, egyetlen pillanatra sem veszítjük szem elől a tonhalat.
A halászhajókon, az üzemben, a minden termékre kiterjedő vizsgálatok és ellenőrzéseket végző laboratóriumokban a tonhal a saját nevével utazik, vezetéknévvel és lakcímmel: tudjuk melyik tengerből származik, melyik hajón szállították, melyik szállítmánnyal érkezett az üzembe, melyik konzervdobozba töltötték és melyik dobozba csomagolták.

Hibák esetében, ez a folyamat teszi lehetővé a hasonló hiányosságok más termékeken történő felfedezését a megelőző lépések mielőbbi megtétele érdekében. Ugyancsak ez a rendszer teszi lehetővé a beszállítók munkájának ellenőrzését a gyártási folyamat bármely szakaszában.
Bővebb információért, kérjük írjon qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

tracciabilita-image-hu

Kérdezzen és válaszolunk.

Létrehoztunk egy valós időben működő csatornát, amely a fogyasztóinkkal történő kommunikációt még közvetlenebbé és átláthatóbbá teszi. Írjunk nekünk, mondja el kétségeit, kéréseit és tegye fel kérdéseit. Szakértőink azonnal válaszolnak: kérdéseit válasz követi.

Tegye fel kéréseit >