Rio Mare

Felelősség

Elkötelezettségünk

Ahol a Minőség, ott a Felelősség

A vállalat hírneve termékeinek és márkáinak nagyszerűségén alapul, de a hírnévhez hozzájárul a társaság környezetvédelmi és szociális ügyek iránti érzékenysége is. Fáradhatatlanul dolgozunk és dolgozni is fogunk ezeken a területeken. Tudjon meg többet >

 • Környezet

  A Bolton Alimentari nagy figyelmet fordít a környezetre. A vállalat elkötelezett a természeti erőforrások felelős kezelése, a hatékonyabb technológiák használata és a környezeti hatásokat csökkentése mellett.
  Tudjon meg többet >

 • Emberek támogatása

  Kultúrájukkal és elkötelezettségükkel az emberek a társadalom hajtórugói, ők alkotják a vállalat legértékesebb vagyonát. A legfontosabb feladataink egyike munkavállalóink munkakörülményeinek, egészségüknek és biztonságuknak a védelme.
  Tudjon meg többet >

 • Közösség

  A Bolton Alimentari számára alapvetően fontos megismerni azoknak a közösségeknek az igényeit, amelyekben tevékenykedik. Ez a helyes és egészséges táplálkozás elterjesztésében is megnyilvánul.
  Tudjon meg többet >

 • Ellátási lánc

  A konzervhal világának különlegessége a hosszú és összetetett ellátási lánc: a tonhal halászata a két trópus között elhelyezkedő óceánokban zajlik, sokszereplős soklépcsős folyamatokon keresztül, amelyek mindegyike az átfogó minőségi koncepció alkotóeleme.
  Tudjon meg többet >