Rio Mare

Előnyök

Kiegyensúlyozott étrend, a szervezet működéséhez szükséges anyagokban
gazdag

Táplálkozás élettani jellemzők

Rio Mare tonhal: Egészséges finomság
Már tudjuk: a hal kulcsfontosságú alkotóeleme az egészséges és kiegyensúlyozott étrendnek, szervezetünk számára hasznos összetevőkben gazdag.

A Rio Mare a legkiválóbb halat kiválasztva visz ínycsiklandó ízt és illatot az étkezőasztalunkra. Mindez már az első pillanatoktól így volt, és ezért kerül a Rio Mare tonhal olívaolajba azóta is milliók asztalára.

Sikere minőségében rejlik. A Rio Mare csakis a legtisztább tengerek legkiválóbb tonhalfajtát, a Yellowfin (sárgaúszójú) minőséget használja. A halak kiválogatása nagy odafigyeléssel történik a legmagasabb minőség biztosítása érdekében, a konzervekhez pedig már csak tiszta olívaolaj és egy csipet só kerül: nincs tartósítószer, nincsenek ízfokozók.

Így érkezik meg a tonhal, a makréla, a szardínia és a lazac az asztalunkra, érintetlenül megőrizve az alkotóelemek többségének minőségét, frissességet garantáló csomagolásban, hogy azok is élvezhessék a halat, akik messze élnek a tengertől. Heti 1-2 adag hal elfogyasztása segít megvédeni szívünket és érrendszerünket.

Az amerikai Harvard Medical School által 20 000 fő bevonásával végzett kutatás eredményei kimutatták, hogy Omega 3 zsírsavakban gazdaghalfélék ( lazac és makréla) fogyasztása hozzájárul a szív-és érrendszeri problémák  megelőzéséhez. Ha olyan ételeket választunk, amelyek sok fehérjét, de kevés telített zsírsavat tartalmaznak, akkor hozzájárulhatunk a gyerekek és az idősek fizikális és mentális egészségének megőrzéséhez.