Rio Mare

Adatvédelem

Minden jog fenntartva. Tilos ezen a weboldalon szereplő bárminemű információ felhasználása és/vagy másolása a Bolton Alimentari S.p.A. előzetes, hivatalos beleegyezése nélkül. Minden jogtalan felhasználó feljelentésre kerül.

Adatvédelem

A személyes adatok védelméről szóló 13.sz. olaszországi szabályozással összhangban ( törvényhozói rendelet, 2003. június 30, no. 196. számú)

Összhangban a 2003. június 30.-án kelt 196. számú olaszországi törvényhozói rendelet 13. cikkével, névszerint, Codice in metria di protezione dei dati personali ( Személyes Adatok Védelméről Szóló Kódex, a továbbiakban “Kódex”), ezúton informáljuk Önt arról, hogy a személyes adatok, amelyeket ez a oldal igényel Öntől, részét fogják képezni a Bolton Alimentari S.p.A (mint Adatgyűjtő) vásárlói adatbázisának, és felhasználásra kerülhet papír, elektronikai vagy telekommunikációs úton, úgy, hogy mindegyik esetben biztosított az adatok biztonsága és titkossága.Az adatok gyűjtésének célja, információk, reklámanyagok és promóciós anyagok továbbítása; vásárlóink megelégedettségének biztosítása szolgáltatásaink minőségének vonatkozásában, tanulmányok készítésében, piackutatási és PR tevékenység;statisztikai illetve tudományos adatok létrehozása;
törvényes kötelezettségek teljesítése.

* információk, reklámanyagok és promóciós anyagok továbbítása;

A Kódex elismeri az érdekélt fél jogait a 7. cikkely rendelkezéseire vonatkozóan. Mindez azt jelenti, hogy az érdekelt fél igényelhet igazolást az adatgyűjtőtől arra vonatkozóan, hogy az érdekelt fél adatait az adatbank nem tartalmazza, illetve az érdekelt fél kaphat ehhez teljes hozzáférést érthető formában. Az érdekelt fél ennek megfelelően kaphat felvilágosítást arról, hogy az adatai honnan származnak, milyen logikán alapulnak, meddig kívánják ezeket használni, továbbá javasolhatja az adatok törlését, névtelenné tételét, vagy zárolását, amennyiben törvényszegés történt. Az érdekelt fél továbbá kérheti, hogy az adatokat frissítsék, javítsák vagy amennyiben szükséges kiegészítsék, sőt törvényes okokból követelheti akár az adatok további használatának beszüntetését is. Ezek a jogok írásos formában gyakorolhatóak, és az Adatkezelőhöz (Titolare del trattamento) kell ezeket benyújtani: Bolton Alimentari S.p.A.- via L. Einaudi 18/22 20124, Milánó, Olaszország.

A személyes adatok nyilvánossá tétele opcionális és teljes mértékben személyes döntés. Ha a közölt adatok hiányosak, az adatbázisban nem kerül felvételre. breitling replica watches